[bt_bb_section layout=»boxed_1200″ lazy_load=»yes» show_video_on_mobile=»»][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=»yes» shape=»inherit» border=»» width=»1/1″][bt_bb_text]

Spørsmål:
Jeg har ei corgietispe på 6 år. Hun tok en slik urinstix-test og det gir utslag på nitritt. Hun går på anallergenic fra dyrlegen, etter en mye oppkast, der hun fikk tatt gastroskopi og fikk påvist magekatarr og et lite magesår. Dyrlegen mente det var matintoleranse og hun begynte på spesialfôr for 4 mnd siden og har ikke kastet opp siden. Derimot har hun sin andre urinveisinfeksjon nå. forrige gang ble det akutt og hun tisset og tisset hele natten så da kom det blod dråper til slutt. Var hos dyrlege og tok ultralyd for å se om det var urinstein, det var det ikke. Hun får ingenting annen mat i det hele tatt siden jeg er redd hun skal begynne å kaste opp igjen. Så jeg lurer på om du har du hørt om noen sammenheng mellom hydrolisert hundemat og urinveisinfeksjon?

Svar:
Jeg tviler sterkt på at det hydrolyserte fôret har noe med urinvegsinfeksjonen å gjøre. Det er nok en tilfeldighet. Det du eventuelt kan vurdere, er å skifte fôr til Royal canin multifunction urinary + hydrolyzed protein. Dette er et fôr beregnet for allergiske hunder som i tillegg sliter med urinvegsproblemer.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]