[bt_bb_section layout=»boxed_1200″ lazy_load=»yes» show_video_on_mobile=»»][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=»yes» shape=»inherit» border=»» width=»1/1″][bt_bb_text]

Dogrun er et familievennlig løp for hund og eier. Man kan velge om man vil løpe eller gå og distansene varierer fra tre til åtte kilometer. Dogrun ble først arrangert på Ekeberg i 2015 og arrangeres nå på 10 ulike steder over hele Norge. Løypene legges til skog- og grusveger slik at det blir så lite asfalt og trafikk som mulig.

Sjekk når Dogrun er i nærheten av der du bor

Både voksne og barn kan delta og alle hunder er velkomne uavhengig av rase. I tillegg til selve løpet er det også loddtrekning med mange fine premier. Her kan du vinne alt fra løpesko til hundemat.

Lørdag 26. oktober ble Dogrun arrangert i Tønsberg og Hundehelse.no sin veterinær Aja Nafstad deltok for første gang med sin hund Onela. Hennes opplevelse av arrangementet var svært positiv.

– På Dogrun kan alle kjenne seg velkomne uavhengig av alder, fysisk form og type hund, forteller hun.
– Selv kom jeg rett fra USA med jetlag og Onela var midt i den verste løpetiden, så oppladningen var ikke optimal, men da vi kom til startplassen var stemningen lett og positiv.

Dogrun har flere gode samarbeidspartnere som bidrar til profesjonelt image. På startplassen kunne deltakerne låne terreng-løpesko fra Icebug. Dette var det mange som benyttet seg av denne dagen ettersom mye nedbør siste ukene sørget for noen svært gjørmete partier i løypen.

Ved målpassering fikk alle medalje. I tillegg ventet mat fra Vom og hundemat til hundene og en flaske Imsdal til eierne. Når alle var vel i mål, ble det premieutdeling med pokal til de tre beste i dame- og herreklassen.

Aja og Onela ble de første i dameklassen som passerte målstreken.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]