[bt_bb_section layout=»boxed_1200″ lazy_load=»yes» show_video_on_mobile=»»][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=»yes» shape=»inherit» border=»» width=»1/1″][bt_bb_text]

Spørsmål:
Jeg har god erfaring med å la maten til hunder alltid stå framme uten at det går ut over hundens vekt. Jeg har nå en Papillon på 2 år og en Tervueren-valp. Mitt spørsmål er om det er mulig å gi samme mat til begge hundene uten at det går ut over noens helse? I såfall, hvilket fòr bør jeg da velge?

Svar:
Behovet for energi, proteiner og mineraler er forskjellig hos valp og voksen hund og varierer også mellom små og store raser. Det er stor forskjell på ernæringsbehovet hos en voksen papillon og en tervuren valp. For valper og unge hunder i vekst er det ekstra viktig å gi riktig fôr. Sånn sett vil jeg si det er bedre å gi valpefôr til begge enn voksenfôr til begge, men jeg vil ikke anbefale å bruke samme fôr til disse to hundene.

Jeg har god erfaring med å la maten til hunder alltid stå framme uten at det går ut over hundens vekt. Jeg har nå en Papillon på 2 år og en Tervueren-valp. Mitt spørsmål er om det er mulig å gi samme mat til begge hundene uten at det går ut over noens helse? I såfall, hvilket fòr bør jeg da velge?

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]