[bt_bb_section layout=»boxed_1200″ lazy_load=»yes» show_video_on_mobile=»»][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=»yes» shape=»inherit» border=»» width=»1/1″][bt_bb_text]

Spørsmål:
Jeg har nettopp fått hjem en sosial liten flat coated retriever valp på 8 uker. Han virker veldig sosial og stabil og er ikke redd for noen. Så har jeg en kjæreste som bor 10 min unna meg. Jeg er der mye og vil gjerne at hunden skal bli en del av oss begge. Jeg har han derfor mye hos ham, også om nettene. Han koser seg, virker ikke nervøs ut og sover greit. Men kan han bli nervøs av å fraktes mellom to hjem? Selv om han ikke viser noe tegn til at dette ikke er noe greit?
Svar:
Så lenge valpen din virker trygg og han er sammen med deg i begge hjemmene tror jeg ikke dette blir noe problem. Jeg anbefaler at han har en fast plass å sove på i hvert hjem med sin egen seng eller bur. For hunder som flyttes rundt kan det være lurt å venne dem til å sove i bur som valp. Da vil dette bli hans trygge plass uansett hvor du tar ham med.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]