[bt_bb_section layout=»boxed_1200″ lazy_load=»yes» show_video_on_mobile=»»][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=»yes» shape=»inherit» border=»» width=»1/1″][bt_bb_text]

Spørsmål:
Jeg skal muligens ta med hunden min på en tur til Sørlandet. Vi har fått muligheten til å fly i sjøfly. Dette tar 40 min og vi kjører i en høyde på 1000 fot. Kapteinen sier at flere hunder har vært med før og at det skal gå veldig bra. Det jeg lurer på er om dette er bra for hunden da det er lyder og trykk. Hvordan takler hunder dette?

Svar:
Er hunden reisevant (bil, tog, buss, etc), burde det gå fint. Trykket i denne høyden skal ikke være et problem for en frisk hund. Det bråker mer i et lite fly enn i f.eks. bil så lydsensitive hunder kan stresse seg opp. Du kan putte bomullsdotter i ørene på hunden for å dempe lydene. Hvis du har en hund som er stresset i bil, vil den nok stresse mer i et lite fly, men turen er desto kortere så det blir en vurderingssak. Du kan eventuelt få resept av veterinæren din på Sileo som er en beroligende gelé som smøres på tannkjøttet og kan være til stor hjelp i stressende situasjoner for hunden.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]