[bt_bb_section layout=»boxed_1200″ lazy_load=»yes» show_video_on_mobile=»»][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=»yes» shape=»inherit» border=»» width=»1/1″][bt_bb_text]

Spørsmål:
Vi har tatt til oss en omplasseringshund, der eiger hadde allergi. Hunden ble først omplassert til en familie for et par uker siden, det funket ikke og den ble levert tilbake til eiger som har hatt hunden hos naboen da han ikke kunne ha den selv. Nå er den hos oss. Hunden hadde begynt å klø mye og miste en del pels hos første omplasseringshjem, dette hadde blitt verre da han flyttet til naboen. Han fortsetter hos oss. Klør seg til blods i øre, på testikler, på snuten og klør mye ellers. Eneste er når han sover at vi ikke merker noe til dette. Første eiger hadde tatt kontakt på tlf. til dyrlege og hun hadde sagt at dette var vanlig ved stress. Er det det? Synes så synd på hunden da vi ser at han sliter med kløen. Burde vi ta kontakt med en dyrlege eller skal vi bare gi det litt tid å se om det kommer seg?

Svar:
Noe mer kløe og og røyting enn vanlig kan være vanlig ved stress, men å klø seg til blods er ikke normalt. Kanskje har hatt fått nytt fôr eller andre endringer i miljøet som har trigget en allergisk reaksjon hos ham. Synes absolutt dere bør ta en tur til dyrlegen så han ikke går med hudinfeksjon eller ørebetennelse som bare blir verre og verre.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]