[bt_bb_section layout=»boxed_1200″ lazy_load=»yes» show_video_on_mobile=»»][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=»yes» shape=»inherit» border=»» width=»1/1″][bt_bb_text]

Spørsmål:
Vi adoptererte en fransk bulldog tispe på 3 år for et halvt år siden. Hun er veldig frisk og sunn men har veldig store patter. Hun har hatt et kull, der hun tok keisersnitt ifølge omplasseringshjemmet.

Brystvortene har normal lyserosa farge, hun har ikke tegn til vondt noe sted og hun elsker å bli klødd på magen, Det er heller ikke tegn til noe hevelse, men en del bukfett der de nederste pattene er. Pattene er altså ganske godt synlige og lange, spesielt de bakerste.

Jeg er ikke opptatt av det kosmetiske, men er bare litt usikker om det kan være tegn på noe (jursvulst. etc), selv om jeg ikke kjenner noen kuler i pattene.

Svar:
Ut i fra bildet ser det helt normalt ut med tanke på at hun har hatt et kull. Pattene kan også bli noen større pga. hormonelle endringer rundt løpetid eller ca 2 mnd etter løpetid (innbilt svangerskap). Så lenge du ikke kjenner noen kuler, hun ikke har vondt og det ikke kommer verk eller blod fra pattene når du klemmer på dem, tror jeg ikke det er grunn til bekymring.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]