[bt_bb_section layout=»boxed_1200″ lazy_load=»yes» show_video_on_mobile=»»][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=»yes» shape=»inherit» border=»» width=»1/1″][bt_bb_text]

Spørsmål:
Vi har en 3 mnd blanding av en shith tzu/ yorkshire terrier. Vi har begynt å fore den med royal canin. Vi er litt usikre på hvor mye den skal ha i løpet av 1 dag. Den er ca 3 kg.

Svar:
Royal canin har uendelig mange typer fôr og nøyaktig hvor mye mat valpen din skal ha avhenger av hvilket fôr dere bruker, om valpen får andre ting i tillegg, aktivitetsnivå, og individuell variasjon fra hund til hund. Alle Royal canin sine fôr har en tabell på sekken som viser omtrent hvor mye fôr du skal gi iløpet av dagen. Denne tar utgangspunkt i hundens alder og idealvekten som voksen. Det er vanlig å måtte justere denne mengden opp eller ned ca 20 %. Dersom du gir mye godbiter eller matrester i tillegg må du huske å gi litt mindre tørrfôr. Min erfaring er at shih tzu er forholdsvis småspiste og ofte kan få så mye tørrfôr de vil så lenge de er i vekst. Følg med om valpen din blir tynn eller tykk, spør veterinæren din om du er i tvil.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]