[bt_bb_section layout=»boxed_1200″ lazy_load=»yes» show_video_on_mobile=»»][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=»yes» shape=»inherit» border=»» width=»1/1″][bt_bb_text]

Glede
At hunden kaster seg over deg og slikker deg er et sikkert tegn på gjensynsglede. Hunder bruker slikking for å uttrykke kjærlighet og hengiventhet og knytte bånd til hverandre og mennesker de er glade i.

Kommunikasjon og oppmerksomhet
Slikking er en viktig del av hundens kroppsspråk. Det er et vennlighetstegn som ofte betyr “la oss være venner” i møte med andre hunder. Hunder bruker også slikking som en måte å få oppmerksomhet hvis de f.eks. er sultne, tørste, må tisse, etc.

Bli kjent
Hunden bruker slikking som en måte å utforske verden på. Ved å slikke på deg forsterkes lukten av deg og dere blir enda bedre kjent.

Vasker deg
Hunder slikker seg selv og andre for å holde seg rene. Din beste venn hjelper gjerne deg også med hygienen..

Du smaker godt
Hunder kan slikke deg rett og slett fordi du smaker godt. Når vi svetter vil det gjøre at huden vår smaker salt. Noen ganger har vi usynlige rester av mat på oss. Ulike hudpleieprodukter er også snadder for hundene. Husk at hudkremer o.l. ofte inneholder vitamin A og D som hunden ikke skal ha for mye av.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]