[bt_bb_section layout=»boxed_1200″ lazy_load=»yes» show_video_on_mobile=»»][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=»yes» shape=»inherit» border=»» width=»1/1″][bt_bb_text]

Spørsmål:
Jeg har en Jack Russel på snart 11 måneder som er ganske rolig, men når vi er hjemme hos min mor, som har en annen valp fra samme kull, kan de ikke se på hverandre uten å fly sammen. Har selv måttet dra til dyrlege etter uhell. Har også vært på besøk hos andre med hund og det går supert. Men plutselig kan han knurre og fly på en annen hund. Kan ha ligget nesten oppå hverandre å sløvet hele dagen, men akkurat som en bryter som slår seg på. Han er fæl til å markere seg og ri på andre hunder. Har tenkt på kjemisk kastrering eller vanlig kastrering da det bare blir verre. Tenker det er lurere å gjøre noe før det blir mye verre.

Svar:
Ut ifra det du forteller er jeg enig med deg i at det er aktuelt å vurdere kastrering. Jack Russel Terrier er ofte ganske dominante hunder. Snakk gjerne med veterinæren din så kan han/hun hjelpe deg å vurdere om det er lurt å prøve kjemisk kastrering først. Det er en fordel å ta tak i problemene mens hunden din ennå er ung og ikke alle uvanene er for innarbeidet.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]