[bt_bb_section layout=»boxed_1200″ lazy_load=»yes» show_video_on_mobile=»»][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=»yes» shape=»inherit» border=»» width=»1/1″][bt_bb_text]

Spørsmål:
De siste dagene har min hannhund på snart 5 år av rasen shetland sheepdog oppført seg merkelig. Det begynte etter en tur i snøen i skogen. Cirka en time etter at vi kom hjem kastet han opp store mengder mat, som så nokså ufordøyd ut, til tross for at han spiste mange timer før (cirka 5 timer tidligere). Etter 10 min kastet han opp igjen, denne gangen slim. Han har også gulpet slim noen ganger. Idag fant vi ut av at det har lekket soyasaus fra kjøleskapet og ut på gulvet bak. Vi er veldig redd for at han gjerne har gått og slikket på det, men finner ingen informasjon om hva vi skal gjøre med situasjonen. Han har hostet noe etter dette og laget noe jeg ville beskrevet som «svelgelyder» kontinuerlig. Noen ideer om hva dette kan være?

Svar:
Det høres ut som han har fått i seg noe han ikke burde. Dersom han har slikket i seg en del soyasaus kan dette være årsaken siden soyasaus er forholdsvis salt. Jeg vil tro han svelger fordi han føler seg kvalm. Med mindre det var veldig store mengder soyasaus går det nok fint. Gi ham kokt ris, fiskeboller og biola i små porsjoner et par dager. Dersom allmenntilstanden blir dårlig bør dere oppsøke veterinær.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]