[bt_bb_section layout=»boxed_1200″ lazy_load=»yes» show_video_on_mobile=»»][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=»yes» shape=»inherit» border=»» width=»1/1″][bt_bb_text]

Spørsmål:

Vi har en Jack Russel terrier på 3 år som ble kjemisk kastrert med chip i nakken for ca. 6 måneder siden. Hva er best hvis vi skal gjøre det igjen? Bør han få neste nå mens virkningen er i ferd med å avta, eller bør vi vente til virkningen er helt ute?

Altså, er det best å holde hormonnivået permanent lavt, eller er det bedre at det går tilbake til det normale mellom hver gang?[/vc_column_text]

Svar:
Går ut i fra at hunden din har fått et preparat som heter Suprelorin siden virkningen er ca 6 måneder. Produsenten av Suprelorin anbefaler at behandlingen gjentas etter 6 måneder. Min erfaring fra klinikk er at hos en del hunder varer virkningen lenger enn 6 måneder og det fungerer fint å gi en ny behandling når eier registrerer at virkningen begynner å gå ut.
Dersom Suprelorin har positiv effekt på hunden din, kan man også vurdere kirurgisk kastrering. Det blir rimeligere på sikt, du slipper de hormonelle svigningene og hunden blir steril.
[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]