[bt_bb_section layout=»boxed_1200″ lazy_load=»yes» show_video_on_mobile=»»][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=»yes» shape=»inherit» border=»» width=»1/1″][bt_bb_text]

Spørsmål:
Min hund er en mellompuddel 6.5 år gammel. Når datteren min kommer hjem og når det kommer gjester kan min hund lett bli overaktiv. Da begynner den gjerne å slikke voldsomt på henne eller gjesten, logre og be om oppmerksomhet. Får den lov til å fortsette å slikke trykker den seg inntil personen den slikker på og penis kommer ut stor og rød! Han går helt over the top om ikke adferden brytes, den gjør det ikke mot meg, men da jeg i dag kom for å hente ham hos de som passet ham i helgen, så ble han først ekstremt glad for å se meg og pep og gned seg inntil meg. Når jeg setter meg i sofaen for å prate med paret som har passet ham, begynner han å trykke seg inntil hun han har vært hos, slikke voldsomt og penisen kommer ut… Han virker på meg som at han ikke klarer å stoppe sin egen oppspilthet som da gjerne er utløst av glede og som så går » over the top»..? Eller er det noe annet? Dette begynner å bli leit og jeg må nå alltid forklare andre som eventuelt skal passe ham at de må stoppe ham om han begynner å slikke.

Svar:
Når hannhunder blir glade og oppspilte er det ganske vanlig at penis blir erigert og dermed stor og rød slik du beskriver. Dette er ikke farlig, men kan så klart være plagsomt og pinlig for eier. Du har rett i at han selv ikke greier å kontrollere denne atferden, derfor må du eller de som passer på ham avbryte. Han må få lov å bli glad når dere kommer hjem, men dere burde ikke la ham få lov til den intense slikkingen. Det kan også være en idé å prøve kjemisk kastrering.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]